Kerstmisdisplays voor buiten

Kerstmisdisplays voor buiten
Kerstmisdisplays en vakantiedisplays in de open lucht
Speciale-Page-Button_rood

Niets brengt het vakantiegevoel meer tot leven dan een verbluffende visuele weergave. Of u nu op zoek bent naar een spectaculaire reusachtige kerstboom of een eenvoudige, maar leuke kerstversiering op palen, Christmas Designers biedt een breed scala aan visuele commerciële displays van hoge kwaliteit voor elk budget.

Skyline displays
Misschien wilt u een grote indruk maken op automobilisten die uw stad, winkelcentrum of buurt binnenkomen. Verblind ze met een van onze Skyline displays.

kerstversiering in de open lucht

Geanimeerde Kerstversieringen en Silhouetten
Geanimeerde kerstversieringen kunnen een eenvoudige oplossing zijn om een in het oog springend kerstschouwspel in de open lucht te creëren. Door de eenvoudige installatie en de compacte opslag zijn deze buitenkerstversieringen een favoriet voor vele parken en steden. Maak een nog groter statement met uw visuele displays door gebruik te maken van onze aardevriendelijke verlichtingsoptie met behulp van de nieuwste technologie op het gebied van LED-verlichting.

geanimeerde kerstversieringen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Paaltjesgemonteerde decoraties
Creëer het exacte thema dat u zoekt met onze grote inventaris van op palen gemonteerde buitenversieringen. Probleemloos te installeren en te onderhouden, deze decoraties zijn een uitstekende keuze voor parkeerplaatsen in winkelcentra of straten in de stad. Alle montagebeugels zijn laag geprofileerd en kunnen gemakkelijk op de palen blijven staan tijdens het laagseizoen. Dit zorgt voor een veel snellere installatie tijdens het volgende vakantieseizoen.

Paalversieringen zijn ook een uitstekende keuze voor iedereen die zeer beperkte opslagruimte heeft. Tientallen decoraties kunnen in een zeer kleine opbergruimte passen.

Commerciële kerstbomen
Commerciële kerstbomenKerstbomenontwerpers bieden een kwaliteitsselectie van commercieel beoordeelde kerstbomen voor zowel binnen- als buitengebruik. Terwijl onze specialiteit grote en reusachtige kerstbomen zijn, hebben we commerciële bomen zo klein als 14 voet. Als u op zoek bent naar een kerstboom die mensen echt tegenhoudt, zoek dan niet verder dan de wereldberoemde Rocky Mountain Pine boom. Deze bomen kunnen worden gebouwd tot een hoogte van meer dan 100 meter en staan op opvallende plaatsen in de Verenigde Staten, Europa en Zuid-Amerika. Zoals bij al onze producten bieden wij onze aardevriendelijke LED-verlichtingsopties aan op alle kerstbomen.

Christmas Designers biedt bovendien vele andere visuele outdoor kerstversieringen, waaronder Menorahs, kerststallen, het bouwen van front kransen, slingers, en een brede collectie van banners.

Naast onze grote voorraad zijn er extra opties beschikbaar op vele decoraties. Als het gebrek aan stroom op de gewenste locatie een probleem is, dan kunt u kiezen voor felgekleurde slingers, glitters of reflecterende zonneschijven op de decoratie in plaats van standaard verlichting. Of misschien is er wel stroom beschikbaar, maar niet voldoende voor een standaard verlichte decoratie. U kunt ervoor kiezen om de gebruikelijke gloeilampen te vervangen door onze nieuwe LED-lampen, waardoor de benodigde hoeveelheid stroom drastisch afneemt.

Vindt u niet precies wat u zoekt op onze website? Laat ons dan een op maat gemaakt thema ontwerpen, specifiek afgestemd op de manier waarop u dat wilt. Ons ontwerpteam heeft tal van op maat gemaakte decorpakketten gemaakt voor vele prestigieuze bedrijven, winkelcentra en gemeenten. Bezoek onze design pagina voor kerstdecoratie op maat om enkele voorbeelden te zien.